Dienst

Foto recovery
Al uw foto's zijn van het SD kaartje verdwenen of u heeft per ongeluk het kaartje geformateerd. Wees niet getreurd want in 9 van de 10 gevallen kunnen wij uw foto's terughalen. Wij hebben hier verschillende professionele programma`s voor. 

Film copy  VHS + 2000 + BETA + 8mm FILM
Cameratapes, videobanden, super 8 film…...Beeldmateriaal dat u misschien nog heeft liggen maar zelf niet meer kunt afspelen.
Bij Foto Dom Melskens kunnen wij vrijwel alle video en smalfilm formaten digitaliseren, zodat u uw dierbare beeldmateriaal weer terug kunt zien. Daarnaast doen we veel meer op beeldgebied, zoals het scannen van dia’s, tape reparaties, duplicatie van DVD & CD, etc.
De films worden niet alleen overgezet maar digitaal geremasterd, dit maakt de kwaliteit van de scan vaak beter dan het orgineel.

Sensor reiniging
Ziet u kleine zwarte puntjes of draadjes op uw digitale foto’s? Dan heeft uw digitale spiegelreflexcamera waarschijnlijk een vervuilde sensor (CCD of CMOS). Foto Dom Melskens heeft hiervoor de oplossing!
Wij zijn specialist in het reinigen van sensoren van digitale camera’s en reinigen uw sensor met zorg en precisie. Bovendien wordt ook de spiegel, het sensor huis, de sluiter en het matglas stofvrij gemaakt. Als u uw objectieven meeneemt reinigen wij deze ook.

Vakantie check
Gaat u op vakantie maar u weet niet zeker of uw camera er klaar voor is? Kom dan langs voor een Vakantie Check! De camera word helemaal gecontroleerd en klaargemaakt voor uw vakantie. Zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Camera stuk
Onze service afdeling zorgt voor een snelle afhandeling van defecten of schade in samenwerking met de fabrikant. Ingeval van nood hebben wij zelfs een vervangende camera beschikbaar.